View Single Post
Staro 05.07.2024., 15:13   #227
Karlo666
Premium
Moj komp

Karlo666's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor betruger988 Pregled postova
Da ali prije ove godine nisu bili obavezni dati korisniku PPPoE podatke, već je to bila stvar njihove dobre volje ili korisnikove sposobnosti da sam te podatke pokupi negdje iz sučelja rutera
Prije si mogao tražiti Bridge mode i dobio bi svoje PPPoE podatke bez obzira o kojem se ISPu radilo.
VLAN IDove,Prioritye i ostale stvari prije ti nebi dali ni pod razno te je bilo snađi se druže čak i sa HTom.

Citiraj:
Autor betruger988 Pregled postova
I jeli na kraju moguće spajanje vlastitom opremom korisnicima koji imaju HT-ov Technicolor (koji su na RDK), ali bez prebacivanja na ONT+router combo, odnosno sa ovim kompletnim podacima koje HT daje za razliku od ostalih?
Nije moguće što se tiče optike zbog RDK platforme jer vjerovatno postoji još neki korak do finalne autentifikacije osim Seriala i Passworda iako imaš O5 State.

Kod HTa može se tražiti da te skinu sa RDK Platforme te da ti donesu ONT+Speedport combo.Podatke kao što sam ranije rekao daju ti a la carte na 08009000.

Kod A1 zasada je sve otvoreno i nije neki problem upogoniti vlastitu opremu iako furaju da oni nedaju/nemože se aka snađi se druže.VoIP postavke i tvoje login podatke ti neće dati ni pod razno.
Pitanje je samo vremena kada će A1 početi sa forsiranjem RDK platforme a tada možeš pisati goodbye vlastitoj opremi sve dok nenađemo soluciju kako upogoniti.

Kod Telemacha jer forsirana RDK platforma sa Nokia XGS-PON i GPON routerima te nema nikakve naznake ili načina da ih natjeraš da te skinu sa RDKa.Jedino što nude je Bridge mode.

Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 05.07.2024. u 17:20.
Karlo666 je offline   Reply With Quote