View Single Post
Staro 04.07.2024., 21:29   #223
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
kao što sam rekao s tehničke strane problema nečeš imati sa svojim ruterom ali na brzini 1/500 oni su definirali na web stranici formulaciju 1,4 -2 gb i to je paket giga nezove se 2gb paket,i taj 1,4 je taman toliko da se nemožeš buniti po zakonu bi morali isporučivati 70% ugovorene brzine ili umanjiti cijenu,znaći svjesno su odabrali formulaciju koja im omogučava naplačivanje 2gb makar znaju da nemogu isporučiti više od 1gb,e sad tebi prepuštam da nazoveš taj postupak kako got hočeš.
na sreću su i dalje jeftiniji od THT-a,što neznaći da će to tako biti priliko poskupljenja sljede godine ili godine iza,zanimljivo mi je kad sam se raspitivao za cijene i pitao zbog čega poskupljenje kod sva tri operatera identičan odgovor-"eto svi su poskupjeli ,pa moramo i mi"

user i pass ti je morao odmah dati,vlan id to već malo teže izvučeš od njih, ali si ih mogao dobiti ili pročitati ovdje na forumu,postaviti dns servere to si mogao i sam,port forward je prilično jednostavno na tp-linku napraviti ,drugo ti ni netreba.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 04.07.2024. u 21:35.
skalar je offline   Reply With Quote