04.07.2024., 15:46
|
|
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor ALiEN17
baš nešto razmišljam, imam najjeftiniju varijantu redmi note 11-icu, s mobitelom sam nakon cca. mislim dvije godine skroz zadovoljavan, ali kamera/slike su mu takav krš da je to za nepovjerovati, kao da sam u osnovnoj školi i slikam sa siemensom C60
a kako bih volio imati vrhunske slike, razmišljao sam o nekakvoj polovnjači s njuške, neki flagship tipa samsung s22/s23 ultra - ali ljudi koji ih imaju jednostavno nisu zadovolji, "teški" update-ovi na dnevnoj razini, sporoća, čak se jednom frendu usred razgovora zna ugasiti/upaliti sam od sebe, pa na punjaču isto tako... od jedne druge cure, čujem identične priče i jedva čeka da ga se riješi
eh sada, ne bih volio riskirati 400-tinjak € za polovni mobitel, koji će samo raditi dobre slike, i biti "friziran" nizašto, razmišljam da je možda bolje krenuti u smjeru proizvođača s kojim sam zadovoljan, a to je xiaomi, koji polovni flagship biste preporučili polovan do nekih 400-tinjak €, ma da sam svjestan da nikada neće okidati fotografije savršene kao s22/s23 ultra
ako sam dobro skužio po guglanju, trenutno postoji xiaomi 13 i 14 pro, ali i ultra verzije, koje imaju bolje fotografije (valjda su ULTRA bolje verzije mobitela od PRO?)? ali, tih modela, uopće ne pronalazim ništa na njuškalo, kao što ima more i more samsunga i iphone-a? što preporučujete u tom cjenovnom rangu?
|
imas Xaomi 12 Pro flagship koji je u trenutku kad je predstavljen (2022) kostao preko soma eura,sad za 250 eura se da naci uz malo cijenkanja na njusci,pa baci oko ..sve je vrunsko na njemu,od kamera,izrade,ekrana i procesora kojem je mana zagrijavanje,ali za te novce nema bolje,i da 120w punjac dolazi s njim
|