Citiraj:
Autor okarm
cijena je bila isto 333€
model je CA35YR03G/CA35YR03W"
|
Citiraj:
Autor Revolver3844
Koliko kvadrata ova klima može hladit?
Bar 50 može ili
|
Moze bez problema. U Economy modu klima stavi temp na 24c, ventilator je na najmanjoj brzini i gotovo necujan, cujes ga ako stanes na 2m od klime ali ono... zbilja jedva. Kod nas ohladi 2 sobe od ulice koje su popodne pod suncem drito od 13h pa nadalje, ohladi i dnevnu sobu te kuhinju koja je u spoju sa dnevnom a bogme i u ljetnoj kuhinji koja je pretvorena u radnu sobu gdje je master komp itd... moram ugasiti samostojeci ventilator jer u jednom trenutku kako se hladni zrak spusta dolje ( prostorija je nizja od kuce ) tako mi pocne sa tog ventilatora piriti prehladno.
Doduse unutarnja jedinica je smjestena u
hodniku koji ide po pola kuce te iz tog hodnika ljevo su 2 sobe od ulice a desno dnevna i kuhinja te jos jedna prostorija koja je nizja, nekih
85 kvadrata to sve ima s time da je kupatilo na kraju hodnika zatvoreno. Onaj dan kada je bilo 36c u Slavoniji kada se upali klima treba nekih sat vremena i temp u sobama je 23/24 a kod mene dolje 24/25.
Ja sam je platio 365€ u Kingtrade, besplatna dostava. Instalacija je 5,6m dugacka, ovlasteni montazer uzeo 220€. Kada radi u Economy modu jedva da nesto kapa iz crijeva vani a kad zelim bas naglo da rashladi recimo prvih 15/20min pa je pustim u normalnom modu onda kapa onako normalno i ventilator na unutarnjoj jedinici je
dosta cujan no opet, nasa je u hodniku pa se to u sobama ne cuje bas sad toliko da bi smetalo no to je 15/20min i uvjek prebacimo u Economy mod jer nema potrebe da je unutra 20c pa kad izadjes van, orusis se