Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.07.2024., 23:25   #74056
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Najbolji dio je taj da ja danas moram ic plinasu da mi da izjavu o sukladnosti za ecu plina jer veli lik ne podudaraju se homologacijski brojevi i onda na mali atest. Reko wtf.
Tip je uzeo listu i svaku komeponentu gledao podudara li se s onom s popisa.

Evo sad cekam da mi plinas napise papire i veli da sam ja jedan na 1000 kojima tak nekaj gledaju. Ali uvjerljivo vodi ekipa koju salju na atest jer su zamjenili filtere na plinskoj instalaciji.

Ono, ekvivalent ko da me rusi jer sam umjesto Mann stavio Bosch filter ulja ili zraka na auto.

Veli lik da mu dode da zapali CVH i idiote tamo.
Meni je na atestu plina na quattru sve prošlo normalno, da bi došao na sljedeću regu i lik me sruši i pošalje na mali atest jer pazi, priključak za točenje plina na autu ima 'krive brojeve' (quote pacijenta s stpa). Meni najbliži plinski servis je 100+ km. Još smo tad kao bili dobri cvh-ovac i ja(popravljao je auto kod nas u radioni džabe, išli na ćevape tu i tam, itd.).
Reko de nemoj me maltrat bezveze, znaš da moram napravit 250km da promjenim taj drek za max 5min posla i dođem nazad na tehnički. Kaže on, boli me k....c, ne pašu brojevi, pali na servis i mijenjaj to. Odem u servis to popodne, lik mi iz neke kutije izvadi taj priključak i kaže od si to sam doma zamjenit, nemam kad, a i imaš jedan navoj na tome, odvrni novi s auta, zavrni taj stari što sam ti dao i odi lapanima u cvh... Zamjenim to za minut, odem sutradan na tehnički i kaže 'frend' vidiš kak sad sve štima, jel to sad bio problem. Ja mu kažem da, bolji je ovaj stari nego novi koji je bio na autu. I hvala na 250km napravljenih za notornu glupost.