A čuj, ovo danas mi je šesti put da sam "prešao" igru. Prvi put sam sve na slijepo igrao, jedan manji boss encounter sam samo propustio (u Mt Gelmir, 2 bossa u špilji), mislim da sam uspio i sve questove odradit kako sam htio, za to sve mi je trebalo preko 200 sati. Koristio valjda 4 oružja sveukupno, toljaga s početka, 2h mač iz prvog većeg kampa, sjekira od tree sentinela, i kad sam ga našao, tematski prikladan colossal mač jedan.

Drugi put, s svježim likom opet, mi je za isto 100% prohod trebalo oko 130 sati s vodičem (checklista Bosseva/sites of gracea) kojega sam pratio u slučaju da sam nešto propustio.
Treći i četvrti prohod su mi bili s opet svježim likom, ali NG i NG+, za 2 achievementa koja su mi falila (krajevi). Ta dva prohoda su sveukupno 16 sati.
Peti lik, svježi, je bio priprema za DLC i prvi prohod DLC. Glavna igra oko 60 sati, DLC 40ak, glavna igra 100%, DLC sam propustio jedan manji dio 2 questa prije point-of-no-return, i nešto pred kraj je bilo malo manje neg je moguće.
Ovaj šesti lik je opet za DLC, ali sad ide polako peglanje svega. Glavni dio igre sam ostavio samo zadnji boss encounter, sve ostalo 100%, 45 sati.
Malo je reč da sam za DLC "rezervirao" svoje vrijeme, pa su zato toliki sati tu utrošeni već.

Što se tiče ljepote DLC-a, mene baš smetaju 2 mjesta, pre veliki kontrast trave/zemlje/neba mi je, prvo područje (Gravesite plain) mi trava baš pili oči iz nekog razloga, tako narančasto/crna, a drugo mjesto je valjda očito svakom ko je bio tamo.
Citiraj:
Autor Promo
Da li se progress PS5 verzije moze sharovati na PS4 verziju? Pretpostavljam da ne moze.
|
Ako ti radi bolje na quality nego na framerate (ili obrnuto?), odigraj tako, bitno samo da je stabilno.