View Single Post
Staro 08.03.2006., 10:04   #3225
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Andeo
RAK: "Osim što je Spawnkilling zabranjen, nepristojan i kažnjiv, sada je i poprilično onemogućen. Bude li bilo potrebe, staviti ću i funkciju kažnjavanja (automatskog) nametnika. Tek nakon toga nastupam ja."

Dobro, ok, nego jucer na onoj mapi po noci ja uzimam zastavu a par metara od nje se ozivljavaju i nisam htio pucati jer je čovjek tek ušao a on odmah metak u mene i sada sta da radim da kad vidim da se netko tek pojavio bjezim glavom bez obzira? Jedna stvar je kad netko dođe na poziciju, zakempa se i ubija one koji se respawnaju a druga kad se desi ova moja situacija samo se nameće pitanje tko će to procijeniti i biti sudac u tome?
Osobno sam se našao u takvoj situaciji na jedenom stranom serveru - daklem probijem se ja do zastave - vidim zatvoren mi je put do kuče/moje zastave i odlučim pobječi na drugu stranu da vidim kaj sad - problem je bio da sam se sakrio u respawn području neprijarelja: lol2 : Sad da nisam nosio zastavu elegantno bi zapalio cigaru i čekao susret sa Manituom - ali ja sam nosač zastave, posljedna nada moje nacije: lol2 : pa sam automatski počeo skidati neprijatelj grozničavo razmišljajuči kaj sad - taman mi mje bila namjera upotrebit zadnju bombu na sebi ali mi je situaciju olakšao razljučeni protivnik koji je uspio valjda u trečem respawnu iskočit i skenjat me: suicide

To što ti pitaš nije problem samo odmah pokušaj pobječi ili se sam skenjaj - problem su uvijek bili ljudi - njih više - koji se parkiraju kod respawna neprijatelja i kokaju dok ostatak njihove momčadi rješava npr. ctf u svoju korist. Ti i da si i počeo pucat nebi daleko došao. Zato ne brini a izvanredne situacije čemo riješavati ad hoc - vidio ja da učeni ljudi stavljaju ovaj izraz pa kud svi tu i mali Mujo: lol2 : : lol2 :
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote