Znaci igrao sam protiv njega satima i satima i svaki put me udari munja iz neba kada povuce kako kazes, taj stit prema dole. U 99% slucajeva me udari bio ja na torrentu ili na zemlji. U sred rolla me udari sto ne bi smjelo. Pogledao sam dosta video guideova ali skontam da nista ja pogresno ne radim.
U kasnim satima sinoc ocajnicki prebacim igru sa framerate prioriteta na quality mod. To je na PS5, PS5 verzija igre. I ubijem ga iz prvog puta bez da me jednom grom udari. Udario me mislim jednom kad sam zaglavio medju drvecem i kamenjem. Nisam tada ni pokusavao da ga izbjegnem. Eto i na kraju kada sam izgubio torrent, prije nego sto cu ga ubit, rollam na zemlji bez problema.
Eto oba videa, prije i poslije quality moda. Na drugom klipu kad sam ga ubio, opalio je preko deset puta i ja nisam imao problem.
Znaci igra se definitivno nesto ubagovala i mene sad brine da li ce me zezat i dalje ako vratim na framerate prioritet. Nema logike ali stid me reci koliko sam sati pokusavao. Mogao sam ja njega varati ali mi nije to bio cilj, vec da skontam zasto "ne radi" kako treba.
Mislim, wtf.