Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 03.07.2024., 08:46   #4608
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
Hvala na info

Daikin mi je malo skup. Prije sam imao Panasonica, neki osnovni model s mrvu boljim filterom od najjeftinijeg i bila mi je odlična a koštala je svega 500€, 3,5kW. Trebam takvo nešto - što jeftinije ali da ima ok filter koji se lako čisti te da se može povezati na internet. Nikakvo dodavanje korisnika i pizdarije, samo osnovna mogućnost paljenja i gašenja na daljinu.

Naginjem i dalje Panasoniku zbog dobrog iskustva i možda Samsungu jer eto i s njihovim uređajima sam skroz zadovoljan.
Neka preporuka?

To odašilje signal na slijepo? Ja bi nešto da znam 100% dal klima radi ili ne, ovo mi se može desiti da pošaljem signal i da ga on ne proslijedi ili sl. Ne verujem nečem takvom zasebnom, želim da je dio klime
Takvih klima više nema, 500e su sad jeftnije klime a Panasonic i Samsung spadaju pod skuplje i kvalitetnije. Uz to na tim "jačim" brendovima većinom wifi modul nije u cijeni nego ga je potrebno dodatno dokupiti. Pogledaj si malo cijene na nekoj stranici, npr. klimakoncept da dobiješ ideju o cijenama.

Za tebe je možda najbolja kakva Midea koja ima ugrađen wifi i u najjeftinijim varijantama
tiki66 je offline   Reply With Quote