View Single Post
Staro 08.03.2006., 09:43   #38
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ja za sve krivim one glumice kaj su digle revoluciju da Seve nije školovana glumica pa im krade posao na protuzakonit način. Mislim da je glumačke sposobnosti dokazala: nuts : : roller : Nažalost nemam pri ruci smilyja koji bio pokazao što mislim. Da je nisu dirali možda, bože možda ovog nebi bilo. Seve bi ljepo glumila u predstavama koje nitko ne gleda, mi bi na Eursong poslali nekog nebitnog - poželjan Danijel sa R&B preradom Julie: suicide . Ovako kad Seve izađe na pozornicom s guslarom pri ruci - pardon štikli - svi voditelji drugih nacinalnih televizija će vrlo lako(ko uvijek zajedljivo) objasnit gledateljima ko je Seve - to vam ona mala iz Dubokog grla - to možda i pomogne da frajeri pogledaju pjesmu sa obaveznim mute na telkaču - izvade arhivirane fajlove s filmičem i ....
A mi ćemo ubuduče kad nas neki stranac pita dal smo iz Kroejša reč - ma moji su davno emigrirali pa smo se vratili u Hrvatsku nedavno - naravski na lošem hrvtskom s engleskim naglaskom ili možda njemačkim : sweating
Kako god okreneš na pamet mi pada ime jednog besetsellera - NA SAMOM DNU: hitthewa
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote