Tema: Elden Ring
View Single Post
Staro 02.07.2024., 10:57   #254
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
Urrrggghhhhh....

Nikako mi se nije svidio početak ....

Ajd još onaj uvodni dio di te upoznaje i oni "zombiji", ali kad dođeš na "pravu" mapu ....

Niti cilja, niti kaj treba delati, em su oni šišmiši jbni, onog kojanjika nesmeš ni pogledati ....

Ne kužim bit igre, nema neka misija za napraviti, nema baš ni equipmenta za pokupiti pa se malo ojačati ....

Čim te netko kokne ovo te vraća na početak, da tak velim, ali svi neprijatelji su opet na istim mjestima gdje su i bili ....

Ono WTF ....
To je takva igra. Quest logove, strelice, hintove, misije i ostale stvari nećeš naći u souls igrama. Najbliže tome su strelice između sites of grace koje ukazuju na glavni put, ali i onako treba dosta toga pored glavnog smjera istražiti. Meni je upravo to najveća draž toga, osjećaj izgubljenosti i traženja puta. Koji put zalutaš u teže područje, koji put prerano odeš do nekog bossa i sve je to dio šarma. Ako nejde na jednu stranu, kreneš na drugu, malo istražuješ, riješiš koju katakombu, rudnik, minibossa, nađeš neko oružje/spell itd i kroz to se levelaš i upgradeaš oružje dok nisi dovoljno jak za iduće područje ili bossa.

S druge strane mehanika borbe je svakako nešto što treba vremena da legne. Borbe u većini slučajeva ne prolaze na čistu agresivu i button mashing. Najbolje jednog po jednog protivnika i polako i oprezno istraživati. Za izbjegavanje udaraca imaš block sa štitom i roll, eventualno parry iako je to bolje sa štitom za parry, ali uvijek rizično. A nekad treba zbrisati iz situacije na konju . I nije ni bitno koliko puta krepaš već da svaki put pokupiš rune na mjestu zadnje smrti. Nekad ih izgubiš sve, ali treba nastojati uvijek ih spasiti jer osigurava brži leveling. Za prvu takvu igru se ne treba ustručavati pogledati wiki ili yt video.

Igre nisu za svakoga. Prvi souls koji sam igrao je Dark souls i isto mi nije legao iz prve - ubijalo me u pojam da već u prvom području stalno umirem od običnih protivnika i da su itemi i radnje kriptični (kindling, humanity restored, hollow, miracles, čudni npc-evi wtf ) i odustao sam nakon 2 sata. Nakon nekog vremena sam odlučio dati još jednu priliku i zagrizao. Sad mi je to najdraža vrsta igara i svaka nova mi je odlična jer me opet čeka istraživanje i gubljenje ispočetka, iako s vremenom to postane puno puno lakše.
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Igram kao samuraj al ise ne mogu odluciti da li da nastavim sa macem ili katanom. Oteo sam Nagakibau katanu od onog prodavaca. Malo je levelovao ali mi se nesto ne svidja. Sa druge strane pravi bleed pa dobro dodje ali ne znam.. nekako je lame.
Ako želiš bleed build Rivers of blood je zabavan, samo treba levelat uz dex i arcane, ali dosta kasnije se naiđe na to ako se ne varam . Do tad keen nagakiba sa bloodflame blade ( i po mogućnosti double slash ash of war) dođe skoro ko rivers of blood . I elanoras poleblade je isto kul bleed oružje
nub je offline   Reply With Quote