View Single Post
Staro 02.07.2024., 03:13   #19015
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
BoB je odličan, fantastična serija i IMHO vj najbolji USA WW2 uradak.
Inače iznadprosječno volim kojekakve ratne tematike, al neznam zašto, Band of Brothers mi nije nikada 100% sjeo, da mi bude najbolja shema ikad. Možda imam tu blagu neku podsvjesnu žicu protiv jingoističke "mi ameri smo najjači, spašavamo svijet" propagande i sličnog, dok recimo film S.P.R. mi je bio top.

Jel ima još netko da mu neki općeprihvaćeni "klasici" nisu legli ?
Druga od tog su Sopranos, ta mafija i mafijanje tematika me jednostavno ne privlači.

@geronimo

Prison break je bio fascinacija prije 15ak godina, prve dvije sezone su dosta kvalitetne i inovativne,svakom ih preporučam, no kasnije su krenuli reciklirat i vrtit se u krug, čak su i proto Fast and Furious foru izveli (prije FF takvih manevara) gdje ekipicu tih rastrčanih krimosa legaliziraju i angažiraju za neke vladine poslove, u 4. sezoni iirc.

----
Od britanskog humora koji je prošao ispod radara, tj točnije, (nasilno) zaboravljen jer je samo jednom oko 2000.te nova tv to prikazivala, je svakako Muška Družba, e to bih volio opet pogledat.
Konceptualno, likovima i nastranosti mi se serija nekako blago naslanja na "Guest House Paradiso" film (u kojem glumi i Vincent Cassel !) s nažalost pokojnim jednim britanskim komičarem.
Miki9 je offline   Reply With Quote