Tema: Elden Ring
View Single Post
Staro 02.07.2024., 00:32   #253
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Moram se sloziti da je dosta lose objasnjena mehanika igre. Svi se sluze YT uputama. Recimo ako hoces da se brze levelujes pa da "otrkljucas" one glupe ptice. Ni za pet godina ne bih skontao redosljed koji ide da se dodje do podzemlja. I dalje mi nije jasno zasto se lik sa bijelom maskom pojavi ispred crkve radi moga razgovora sa staricom kod "prstiju". Znaci mehanika izmedju stvari koje radim, itema i price je jako kompliovana da je nemoguce bez pomoci nekoga ili interneta. Trebalo bi ti par godina da sve povezes sam.

Sto se respawna tice, davno je to objasnjeno u Souls igrama, niko zapravo ne umire. Ima veze sa runnsima ali ubij me ne sjecam se sta je bilo objašnjenje.

Ja se nekako i dalje drzim da ne koristim spirite. Cisto malo radi izazova. Ponekad ako se isfrustriram. Zvekno sam Godricka pa sam taj dio mape otkljucao i gore na vrhu mape sam udesio Magma Wyrm Makera. Sad mi valja ici na Renellu u akademiji a nikako me ne privlaci.

Igram kao samuraj al ise ne mogu odluciti da li da nastavim sa macem ili katanom. Oteo sam Nagakibau katanu od onog prodavaca. Malo je levelovao ali mi se nesto ne svidja. Sa druge strane pravi bleed pa dobro dodje ali ne znam.. nekako je lame.
Promo je offline   Reply With Quote