View Single Post
Staro 30.06.2024., 15:11   #299
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Od jeseni i zadnjeg black fridaya smo pikirali Bioritam u Hespu.

Legli smo na valjda 10 madraca u Hespu i nijedan nam nije legao kao taj. Onda obisli sve u Jysku i niti blizu, li-la. Prosao sam cijeli ovaj topic u medjuvremenu. Isli u Hespo jedno 3-4 puta i lezali tamo ko kreteni na tom madracu.

Anyway, nismo bili spremni dati 1000+ eura za madrac i sve smo se nesto neckali i pravdali trosak. Pola godine fast forward uzeli ga na popustu 20%. Jako rijetko ga stavljaju na popust sto jest jest. Ja sam dosao do tocke da nisam mogao raditi od bolova nakon spavanja.

Ja sam se osobno preporodio. Vec godinu dana spavam sto na kaucu, sto na podu na madracu, sto na istrosenom pjenastom madracu u krevetu pored klinke koja spava u nasem krevetu i budim se sav u bolovima nebitno gdje spavam. Prva noc na novom madracu je bila prva noc bez bolova ujutro. I pattern se ponavljao danima. Zena i nije bas toliko zadovoljna ali joj je bolji od razvaljenih pjenastih. Njoj je pinkicu pretvrd jer spava na boku.

Ovo nije review, tek ga imamo oko mjesec dana pa... Sljedece su jastuci. I krevet jer smo ga nakeljili na Ikein krevet s letvicastim podnicama. Krevet je uzasan jer skripi na sve strane, mora letiti van. Podnice su ok s ovim madracem.

Inace Hespo i support - cista petica zasad. Madrac je stigao u neostecenoj ambalazi/najlonu, ali navlaka je bila ostecena na par mjesta. Bez beda su uvazili reklamaciju i dobio sam novu navlaku kroz nekoliko dana.

Nakon svega sto sam procitao ovdje i po netu, nema druge nego osobno probati. Nisam imao muda ni vremena kupovati naslijepo inace bi isao na Medico i neke druge shopove i pokusavao. Ali jednostavno nismo imali snage za to.