Citiraj:
Autor xlr
Kakve su to nemoralne ponude koje dobivas?  Jer ja nemam nista od navedenog, ne kockam, ne pijem, ne pusim hahaha kao ni ti i jos sam debelo u plusu, a volio bih da mi ulete s nekom boljom ponudom za nenamjenskog gotovinca. Ali pizde nece ni da cuju  Pitam se kome onda uvaljuju te bolje ponude, ako ne onima koji su cisti i likvidni
|
Pa gle, banka će ti uvijek posuditi novce za koje zna da ti ne trebaju. Drugim riječim ako imaš 100.000€ a trebaš 80.000€ kredita (bez ovih 100.000€ učešća) dobit ćeš ih najvjerojatnije po kratkom postupku s minimalnom kamatom.
Zašto? Pa jer garantiraš s ovih 100.000€ da ih možeš zaraditi i sama činjenica da to imaš garantira trenutno vraćanje dignutog kredita. Rizik je minimalan pa je takva i kamata.
Zašto bi netko dignuo takav kredit umjesto da iskešira s onim što ima? Zato jer mu uz kredit ostaje tih 100.000€ s kojima može raditi ili za nedajbože. Čak i da ostane potpuno bez primanja dulji period otplate kredita on uredno vraća svoje anuitete i ima dobar životni standard.
Recimo udjeli u niskorizičnim fondovima (novčani npr.) će dodatno dići kreditnu sposobnost kao i posjedovanje dionica stabilnih tvrtki koje dobro posluju i isplaćuju dividende, etc.