Tema: Revolut
View Single Post
Staro 29.06.2024., 18:07   #3291
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Danas se banke ne izlazu rizicima kod izdavanja kredita, prosla su ta vremena. Gleda se svaki vrag i radije ce te odbiti nego odobriti. Dosta sam ih ispitivao oko toga kad sam pocetkom godine skupljao info o stambenom.

Mene je zapravo deprimiralo da mi rejting rusi samo posjedovanje kreditne kartice koju koristim triput godisnje za neke iznimne situacije kada zelim prebaciti placanje u drugi mjesec ili nesto razdvojiti na par rata. Ono, ne pitaju ni kako je koristim, nista. Moras je zatvoriti da ti rata bude visa.
Ja sam se dobro nazajebavao sa zatvaranjem revolving kartice kad sam dizao stambeni kredit, mislim da sam im jedno 4 puta nosio potvrdu da je kartica zatvorena, svaki put su tražili još neku informaciju na papiru od izdavača kartice. Rokovi su mi bili kratki za realizaciju, a njima info u sustavu kasni po mjesec dana

Inače nikad nisam išao u revolving kredit ili dijelio u rate, ali kartica je bila čabe - bez upisnine i članarine. No jasno mi je da smanjuje kreditnu sposobnost za razliku od chargeice...
nub je offline   Reply With Quote