View Single Post
Staro 27.06.2024., 21:16   #6876
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ajd daj više detalja oko toga. Imam laptop s i7 8850H kojeg isto ubija thermal throttling, ali nisam uspio naći nikakvo pametno rješenje.

Nije Thinkpad, Dell je u pitanju, ali više manje je svuda ista situacija
Kod mene to ovako izgleda. Ovaj jadni heatpipe su stavili da odvodi toplinu od 6-core čudovišta.

Usput, što je trenutno najbolje staviti kao pastu ili pad?
Nalazim samo hvalospjeve za Honeywell PTM7950, vele da je bolje od bilo koje paste.
Kaj je to Dell 5840 il tak nešto ?

Ta cijevčica normalno da ne može hladit i7 osme gen.

Probaj eventualno ovako nešto nabavit. Deblji je heatpipe nije cijevčica mala ko ova tvoja i trebale bi temp. biti nešto bolje. Što se paste tiče ja osobno stavim Kingpin termalnu pastu to je za mene najbolja pasta, samo šteta šta je nema za kupit više u EU pa mi moraju kolege kad idu u ameriku to buksat po torbama a ako nje nema onda grizlija. Padovi ne idu na procesore niti na grafičku, nekad davno su stavljali na AMDice padove pa su masovno rikavale jer su idioti (HP ekipica).
Ja sam isto kao i ti na intel grafici i isto sam uzeo sa dijelom za grafiku jer taj heatsink ima dvije cijevi u mom slučaju u tvom ima samo deblju šta bi ujedno trebalo značiti i bolje hlađenje, pa valja probat. Ja sam na aliju našao svoju za 15 eura pa reko ajd da vidim nisu sad neke ogromne pare. I prije sam radio takve stvari sa heatsinkovima samo ne padne mi na pamet uvijek a i nemaju svi uvijek mogućnost da možeš ovako upgrejdat pa sam nabavljao cijevi i lemio ih za podloge da bolje provode toplinu.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.06.2024. u 21:35.
Thermaltake je offline   Reply With Quote