Citiraj:
Autor 1v@n
Ne znam jel mi se sviđa ovaj novi remote s ekranom. Da, fora jer, i ekran je odličan. Stari sam punio jednom mjesečno, ako i toliko. Nakačio mobitel gore i vozi. Ovo će em piti bateriju ko blesavo, em ga moram paziti da ne sjebem ekran i još je ogroman
Inače, baterije su veće, ali puno lakše. Stari punjač je fino stao svuda, ovaj će biti malo problematičan.
Sve skupa je dosta veće od Mini 2, tako da na godišnji i dalje nosim Mini 2. Još nisam vidio foto/video rezultate, taman do kraja tjedna nemam nijedan posao s njim.
|
Meni je taj daljinski sa ekranom jedan od glavnih razloga što sam pored dvojke uzeo i četvorku pro. Puno mi je praktičnije imati ekran na daljinskom nego se gnjaviti sa mobitelom. Za punjenje ionako imam adapter i powerbank od 100W pa mogu u isto vrijeme puniti daljinski i baterije.
Glavni razlog kupnje mi je što četvorka može podizati kameru iznad 0° pa je fenomenalna za raditi sferne panorame, nema rupu gdje je nebo kao što ima dvojka. Opali 36 slika i još ih i spoji u dronu, jako jednostavno i kvaliteta odlična. A spremi i pojedinačne slike kao raw ili jpeg pa se može i ručno stitchati ako treba.
Što se baterija tiče dosta su lagane, ali možeš kupiti DJI baterije sa većim kapacitetom, samo onda dron izlazi iz onih 249g. S njom se let produljava sa 34 na 47min. Ali u Europi se službeno ne prodaju, u USA prodaju.