View Single Post
Staro 27.06.2024., 11:23   #216
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
moje iskustvo je kad me a1 priključio donio je ht-ov ont i U92 ,t-com je pustio preslab signal što je bilo jasno 2 dana iza izašao tehničar izmjerio signal prije ont-a napisao nalog za centralu ,jer ko nisu smjeli direktno zvat centralu ,njegovoj prijavi trebalo je 5 dana da stigne na a1 centralu,koja je opet slala mail na t-com centralu kojoj je opet trebalo 5 dana da stigne,kad je stiglo u sat vremena je bilo riješeno,U92 router sam zamjenio gotovo odmahsa tplinkom Archer AX72,razlog zaključanost U92 i nemogučnost promjene DNS servera i naravno bolji wi-fi i od onda do danas nijedan jedini problem tehničke prirode,mogu reći jedino da i na t-comu priključivanje u 2 navrata u startu su isto bili slični problemi jedina razlika je da je popravak trajao 3 dana a kod a1 10 dana.

za U92 koji dobiješ od a1 nema(ili bolje rečeno nedozvoljavaju bridge) bridge moda možeš ga izbaciti i mjenat sa svojim routerom samo onda nema telefona internet i tv preko vlan id rade besprijekorno,ako ikako možeš izbjegni tv aplikaciju,najbplje da tražiš reciver aplikacija je blagi k....,
očito neka alfa verzija čekanje od 10 sekundi na promjenu programa -gledaš crveni kružić na crnoj podlozi,česti errori pa moraš zvat službu za korisnike itd.

vlan id su ti:

za internet: 1203
za televiziju: 3986

user i pass za spajanje su ti dužni dati na tehničkoj podršci zakonski

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 27.06.2024. u 11:42.
skalar je offline   Reply With Quote