Još nije ni dobio priliku za let, i evo problema…
Napunim baterije i ajde da ga upalim i postavim. Naravno, milijun updateova koji nisu stigli završiti prije nego se dron pregrijao, a baterija ispraznila. Ostavim da se ohladi, vratim bateriju u punjač…kad ono ne puni. Svijetle dvije srednje lampice i to je to. Ne mrda. Prebacim u dron…critical low battery i par errora.
Nakon malo guglanja…fw baterije se nije uspio updateati pa baca errore. Spajanje na PC i pokretanje DJI Assistanta je riješilo problem. Ako se kome dogodi, nije drama, lako se riješi.
Ne znam jel mi se sviđa ovaj novi remote s ekranom. Da, fora jer, i ekran je odličan. Stari sam punio jednom mjesečno, ako i toliko. Nakačio mobitel gore i vozi. Ovo će em piti bateriju ko blesavo, em ga moram paziti da ne sjebem ekran i još je ogroman
Inače, baterije su veće, ali puno lakše. Stari punjač je fino stao svuda, ovaj će biti malo problematičan.
Sve skupa je dosta veće od Mini 2, tako da na godišnji i dalje nosim Mini 2. Još nisam vidio foto/video rezultate, taman do kraja tjedna nemam nijedan posao s njim.