Citiraj:
Autor xlr
Toplo se nadam da su u samsungu znali kako sloziti izolirani work profile (ili business profil kako ga oni zovu). Mislim, prilicno sam siguran da je bolje slozen od stock google/pixel rjesenja i da bi trebao biti imun na prckanje po user profilu.
Authy backupiraj (ako se dobro sjecam trebalo bi se moci). Ne znam kojim si cudom na tom appu, ali ako se i raspadne, razmisli o necem perspektivnijem tipa Aegis.
Netbanking provjeri mozes li generirati novu aktivaciju bez odlaska u banku. Ako se moze, isao bi u tom smjeru zlu ne trebalo. Novi kodovi i sta bude bude.
Bas me zanima kako ce to proci, updejtaj nas ako se sjetis.
I ja sam razmisljao o promjeni accounta, ali toliko toga mi je vezano za njega da bi to radio valjda mjesecima. Dosta mi ne bilo jednom kad sam si zakljucao password manager i ostao bez svega u njemu. Pa mjesecima kasnije resetirao passworde kako bi naletavao na sajtove gdje sam bio regan... Ugh!
|
Kaj ne stima sa Authy? Iskreno nisam bas previse istrazivao , samo sam htio neku vrstu 2fa za sve racune koje imam. Lozinke i backup kodove imam u lokalnom Keepassu tak da me taj dio mrvicu manje brine

Najvise me muci poslovni profil al bumo vidli....javim rezultate svakako.
P.S.- kad si vec natuknuo temu - planirao sam za koju godinu zamjenit Samsung sa necim malo novijim i gledao sam Pixel medu ostalim...znaci bussines profili na ostalima bas nisu neka sreca?