I moj bambi stiga danas, nebo i zemlja naspram anycubicu, koda iz dacije sidnes u lexusa
Izmaltira sam ga danas i ima sam samo jedan polufejlani print i to zbog filamenta koji stoji 2 godine otvoren na stolu i jedan bas fejlani gdje nije skuzio da ne printa nista zapravo.Detekcija bloba iskljucena precesto provjerava, mozda nekad ukljucim na veci print
Dakle prezivio je: pukniti filamenti, zapinje rola, nestanak filamenta, nekoliko promjena filamenta, sve uredno detektira prekine i da detaljne upute sto raditi.
Aplikacija ne salje sve notifikaicje, bas notifikaciju kad zapne rola ne salje kao i promjena filamenta al ok. I na s23 nemos skenirat qr code, srica na oneplusu 5t di sve radi.
Promjena nozzlea, top, 30 sekundi za skinuti nozzle jednom(krivom) rukom i jos toliko za vratiti. Na kobri 2 i kobri go promjena nozzlea je skoro uvik rezultirala necim potrganim i sprzenim prstima.
Sve u svemu 0 effort print, nema papira nema z offseta, ne smeta mu sta se trese stol na kojem printa odlicno handla sve standardne issue, bomba if you ask me. Za 250 eura, no brainer