Citiraj:
Autor mkey
na lindows
|
https://distrowatch.com/?newsid=00521
Vjerojatno mislis Ubuntu il tak nekaj

Lindows/Linspire je jedna od onih "cudnih" distri.
Citiraj:
Autor xlr
Ti se baš voliš samokažnjavati na nekom posebnom levelu  Prebacivanje drugih ljudi na drugi OS sam prestao raditi još tamo na faksu. Da ne spominjem kako odonda lažem svima da se "ne kužim baš u to" i da "nisam nikada radio baš to" i "ne bih htio nešto pokvariti jer onda ćete izgubiti sve slike unučadi s desktopa". Čak i punici. Svatko neka bude kovač svoje digitalne (ne)sreće.
|
Ne bas....dovoljno je da je osoba otvorenog uma. Al da je za svakog - nije. Ja sam svu uzu familiju prebacio na Mint/OpenSuse. Nema vise "ne radi mi xy" ili "cudno se ponasa" ili "spor je odjemput" poziva. Plus - kao sto sam neki dan objasnjavao svom Windows nastrojenom sefu - ne - Linux na Desktopu nije ono sto je bio pred 20 godina (diskusija je isla u smjeru da je tad morao sam rezoluciju postavljat i da dual monitor setup nije radio). Ak ti ne treba MS Office a sav hardware je podrzan koji osoba koristi - iskustvo je mnogo dobro (naravno ako osoba koja postavlja sve skupa postavi to kak spada). Kad sam prezentirao svoj mobilni setup gore spomenutoj osobi nakon 6-og "da ali" mu je ponestalo argumenata

. Ako moras koristiti neki propriatery software - moras korisitit Windows - nema kemijanja. Al zato imam sluzbene kompove. Privat > Fedora i nakon ovih sranja sto MS radi sa Win11 nema sanse vise da MS u ovom formatu prismrdi na moj privati komp. Sto je steta jer tehnicki Windows 11 je dobar OS - da ga MS ucini modularnijim i makne po defaultu sva ova sranja i ne aktivira random feature koje je korisnik ekspilicitno disejblao bio bi fakat hvale vrijedan OS.