Citiraj:
Autor Flegma
Dobiješ 1gbit, ne možeš 2. Samo nisam siguran jel ti daju 1/1 ili 1/0.5, kako je u HTu. Saznat cu uskoro jer sam bas jucer dogovorio da mi tu optiku preko HT infre stave u stan. Vec vidim da sam se za*eba. 
|
1/500 ti je sigurno ono što mene zanima jeli ti cijena ista kao za 2gb ili je ipak niža,i po Web stranici kod produženja nema 6 mjeseci za 1 euro ili koliko već,zajeb može biti jedino ako ti je telemach optika dostupna u kvartu,onda je ozbiljan zajeb,ali ovako sa 6 mjeseci takoreći besplatno a1 je bolji izbor od t-coma,ja sam preko ht infre zadnjih godinu i pol tehničkih problema osim prvih 10 dana dok se nije sve posložilo nije bilo nekih mjesec dana su trolali brzinu sa 940 na 800 prije par mjeseci vjerojatno radi tadašnjih kapaciteta,ali od onda stabilno i bez greške,tehnička podrška je druga prića bilo kakva promjena na postoječi ugovor se naplačuje i mora ići na pritužbe ,i promjene tretiraju kao prekid jednog ugovora i u isto vrijeme sklapanje novoga,promjene su oduzimanje ili dodavanje paketa ,dodavanje drugog televizora itd,nije kao na t-comu da ti se samo pridruži postoječem ugovoru,ugovor mogu mjenjati očito po svom nahođenju,naprimjer u ugovoru mi izričito piše HBO besplatno 24mjeseca da bi se prošle godine nako 8 mjeseci trajanja ugovora sjetili kao izbacit ga iz filmskog paketa i kao naplačivati da bi nakon par mjeseci imali ko akciju hbo 12 mjeseci besplatno,hacom na to kaže -da je sve u sukladnosti sa njihovim uvjetima poslovanja,to su negativne stvari,velim sa tehničke strane je sve isto kao i na t-comu,bar kod mene čak i nešto bolje,jedino savjet nabavi svoj router i U92 izbaci iz opticaja,U92 je do daske zaključan osim wi-fi-a nemožeš ništa mjenjat dns servere ni nevidiš u sučelju ,a dns server od a1 je dosta spor pa ti otvaranje stranica kasni 2-3 sekunde,što dugoročno zna ići jako na živce bar meni,promjenom routera radi sve besprijekorno ,ali isto to sam morao napraviti i prije na t-comu,što bi se reklo sve isto i samo je cijena odlučujuća.
Citiraj:
Autor c-shadow
Zašto misliš da si se zaj...?
Ajde javi kako je ispalo.
Kroz par mjeseci bi mi ističe ugovor za takvu 1/0.5 kombinaciju pa već pomalo gledam što i kako dalje. eleTmah kod mene radi preko HT infre, samo A1.
|
ako su paketi isti i po istoj cijeni i uvjetima na Telemahu kako piše na njihovim stranicama s obzirom na 12 mjeseci za 1 euro koje možeš izvući u dogovaranju ,onda ti je Telemah najeftinija opcija usluga će ti biti ista do onta ti je sve tht-ovo ide preko ht centrale,
što ti kod eventualnih problema na liniji može razvući popravak za par dana,vjerojatno isto kao i na a1, centrala je linkovana prema telemachu,tako da oni ništa na liniji nemogu raditi, a komunikacija sa ht centralom traje,ali srečom kad se jednom posloži onda traje bar do kraja ugovora ,
jedino neznam koje routere Telemah djeli,ali za čistu i dobru uslugu i na a1 i na t-comu moraš investirati u svoj router pa razmisli ,cijena je odlučujuča sve drugo je isto,sve ovisi o broju besplatnih mjeseci ,tcom 3 mjeseca,a1-6 mjeseci ,telemach 12 mjeseci nazovi sva tri pa vidi koju cijenu
i koliko besplatnih mjeseci možeš izvući