Hvala svima na pomoći
Danas sam im (ponovno) se javio - kažu da će biti stvar riješena i pušten novi redizajn web stranice u pogon
No, naravno, to samo djelomično riješava čitav problem i priču jer više ne želim da se taj posao obavlja ofrlje na način kao i do sada - da se nikad ne zna na čemu smo
@sinisa1989 - ne razumijem se baš previše u to, niti me previše zanima, zato sam prepustio posao nekom drugom i platio za to, o kakvoj je tehnologiji riječ - pojma nemam? Mogu se pomiriti s gubitkom vremena i novca, ali ne i s činjenicom da osoba ima pravo pristupa mojim osjetljivim poslovnim podacima/mailovima (nemam ništa osobnu protiv čovjeka, ali imam protiv toga na način koji se odnosi kroz poslovnu suradnju)
Znači, Ugovor je obvezan za takav posao?
Ovo što si napisao u P.S.-u, iskreno, blage nemam odgovore na ta pitanja.
99,99% sam siguran kada dođe do raskida poslovne suradnje, da neće biti nikakvih "blokada" pristupa meni prema mojoj web-stranici/brisanja/opstruiranja itd. - sada mail koristim najnormalnije i imam mu pristup. Za "uređivanje" web stranice - ne znam, nemam nikakve detalje o tome kako pristupiti. Mogu se logirati preko cPanela i to je sve što znam.
@9800pro - na cPanel za pristup mailu imam pristup, bez ikakvih problema. Mailovi rade bez ikakvih problema. Za ovo treće pitanje, baš i ne kužim.