View Single Post
Staro 24.06.2024., 08:11   #249
lux3320
Premium
Moj komp

lux3320's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
9€ plaćeno
i da je fejk, u čemu je problem ako ima te spec i radit će sigurno godinama
pa nije to ne znam što.. ne mogu ne znam kolko značajno komponente unutra biti bolje
uostalom da uzmem original, možda unutra isto stavljaju najjeftinije komponente. ne možeš znat ako nisi toliki idiot i ideš otvarat odapter i provjeravat
sve je to isti k
znači i kutija izgledao kao i inače i ima navedene sve certifikate i na kutiji i adapteru. što ako nije original, ne bi smjelo biti
tako da misli što god oćeš. znam da će šljakat kako treba i to je jedino bitno
ti si sigurno onda jedan od onih koji kupuju original maskicu za mobitel, jer je ona neizmjerno bolja i kvalitetnija nego neka koja nije original
to je isto ko ovo
bitno da odrađuje svoj posao kako treba
drugo za neke skuplje stvari gdje ima smisla uzimati isključivo original i pripadajuće stvari
uostalom, ja nisam došao pitati koji adapter da uzmem, nego da li netko koristi adapter koji nije originalan i da li mu radi sve normalno
jedini je odgovorio cuky na moje pitanje, a kasnije sam pročitao i na gsm areni što je bitno za adapter da radi identično kao originalan
još sam i kopirao i postao što oni kažu, tako da nadam se da ste svi koji dijele tvoje mišljenje nešto i naučili ili idite sr*ti i njima na gsm arenu što nisu uzeli original adapter