View Single Post
Staro 23.06.2024., 22:56   #2
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Na stranu pravne stvari i greške u koracima, moj savjet ti je da pokušaš to mirnim putem riješiti. Vjerojatno su male šanse da ćeš dobiti povrat ili završen proizvod, pa pokušaj smanjiti štetu na način da pristojno ponudiš raskid suradnje "bez posljedica". Ne znam o kojoj tehnologiji se radi, ali neka ti pošalju neki primopredajni zapisnik da imaš pristup toj nedovršenoj verziji i tome što si platio.
Ako ni to ne ide, angažiraj odvjetnika. On ti može konkretnije reći što i kako dalje. Naravno, napravi si kalkulaciju ima li to smisla dalje ako je iznos kojeg si spreman izgubiti.

Na kraju krajeva, ako se možeš pomiriti s gubitkom vremena i novaca, kreni ispočetka s agencijom u koju možeš imati povjerenja (u obliku Ugovora).
Inače, iz vlastitog iskustva takva ekipa se preplaši kad staviš u CC odvjetničko društvo ili ako odvjetničko društvo sastavi neki dopis.

P.S. ako je to sve na nekom cPanelu, bez 3rd party mail servera, ima pristup mailovima. Ali ako ti imaš neki pristup hosting provideru, možeš to sve "vratiti". Ako ništa drugo, barem ono što trenutno imaš, ne novu verziju.