View Single Post
Staro 23.06.2024., 22:39   #1
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nezadovoljstvo trenutnim web dizajnerom

Pozdrav svima Prvo sam trebao jedno pola sata mozgati kako da nazovem topic, duži naziv bi trebao biti "Nezadovoljstvo trenutnim web dizajnerom - što i kako dalje?"

Da ne duljim previše i ne razglabam oko razloga-protiv, samo me zanima što u slučaju kada nisam zadovoljan trenutnim web dizajnerom koji mi je napravio prvo izdanje web stranice, postavio na net, pa je u međuvremenu napravio (polovičan) redizajn web stranice - i prestao se javljati nakon šta mu je plaćena usluga? brine me to, jer je osoba poprilično nepouzdana, a meni se radi o vrlo bitnim poslovnim stvarima...

Sada je prva verzija web stranice još uvijek aktivna i online, dok taj nedovršeni, isfušani redizajn s mojim natuknicama/ispravcima (btw - koji nikako da se odrade) stoji na "test.domena.hr", također - ista osoba "održava" mi i webmail/službenu e-mail adresu - štogod to "održavanje" značilo (jer nisam siguran da ima pristup poslovnim mailovima, a i ako ima - i to je isto problem)

Dakle, obzirom nikada nije nikakav ugovor postojao o nikakvoj poslovnoj suradnji, čuvanju međusobnih podataka, već samo nekakve međusobne fakture, što i kako dalje? Da preciziram - kako s dotičnom osobom/firmom raskinuti poslovnu suradnju, oduzeti joj ovlasti/privilegije na pristup (uređivanju) web stranice/koda, čega već i isto tako (odnosno, još važnije) i na službenu/poslovnu e-mail adresu?

I onda kada se to riješi na moje zadovoljstvo, kako to sve onda "predati" nekom drugom web developeru na daljnje održavanje, popravke, servise, ispravke, redizajne na godišnjoj razini itd.? - a da opet ne bude ovakva situacija - kako izbjeći to u budućnosti?

Hvala, svaka pomoć je dobrodošla