View Single Post
Staro 22.06.2024., 21:52   #4550
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Meni su full mesh kucista bucna, cak i kad stavim tihe komponente s krivuljama da su tihe u idlu. Jednostavno se cuje strujanje zraka. I ako si sretan da nemas nikakav coolwhine. To govorim ako mi je kuciste gore na stolu pokraj glave.

Zato mi vise pase drugi komp s fractal r6 s izolacijom.
Stavim ga ispod stola malo dalje, i ako da nema ledice naprijed nebi znao ako radi ili ne.

Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk

Nebih rekao bucna nego zvuk ima direktnu putanju do tvog uha. To je nazalost nuzan kompromis ako se ugraduju moderne high-end komponente. Al ako ugradis kvalitetne ventove na niskim okretajima, komp u Idle-u barem cak i na stolu u takvom kucistu nece biti cujan. Cujem i ja svoju kantu kad je na stolu - grafa pretezno (al samo kad je sve ostalo grobna tisina). Razmisljao sam neko drugo kuciste iskreno uzeti ali nista mi se od modernih zatvorenih kucista ne svida (da mi je P180 Mini negdje nabavit). Zato je ispod stola