View Single Post
Staro 21.06.2024., 23:05   #147
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
Neka se dogovore, moj dragi konformistu. Stavljam ispod simbolički tekst iako znam da niste u stanju shvatiti, to stavljam zbog drugih.

"Oni koji se mogu odreći malo vlastitih sloboda da bi postigli malo privremene vlastite sigurnosti ne zaslužuju ni slobodu ni sigurnost. Benjamin Franklin"

Ugodan vikend ljudi!

Koji ono OS koristis na kompu koji ti je u potpisu? Jeli to jedini komformizam s tvoje strane? Zisku poantu? Mozemo u extreme s ovim teorijama i mozemo dalje trabunjat sto ako i kad - cinjenica je da mi kojima je stalo do normalne privatnosti smo debela manjina. Vecina ljudi su ovce koji ce radije koristiti Whatsapp, Facebook i sve ostale softwerske kuge danasnjice koje ne samo da spijuniraju sto radis nego formiraju tvoje misljenje (sto je po meni daleko opasnije jer se vecina ljudi danas nisi sposobni kriticki razmisljati i ponasaju ko bezumni zombiji). Nabroji 10 osoba koje poznas da ne posjeduju smartphone. Ubaci AI u igru i imas savrsenu podlogu za totalitarnu kontrolu populacije (AI prati sto radis na Smartphone-u/kompu i ako nalleti na nesto sto nije po necijem propisu > imas problem). Dali mozes ista protiv toga? Da - ne koristiti te uredaje i tehnologiju privatno. Ali to je nazalost sve sto mozes. Ako mislis da mozes nesto vise - varas se jer tu su puno veci igraci i lobiji u igri koje mi ne mozemo ni zamisliti. Za 1% namocnijih onih ostalih 99% su samo ovce koje se moraju kontrolirati i musti. Sto se prije s tim pomiris tim bolje. Ako mislis da sam konformist - varas se. Osobno sam minimizirao sve te tehno stvari na ono najnuznije - ali bez nekih stvari u modernom svijetu nemozes zivjeti. To je nepobitna cinjenica - zeljeli mi to prihvatiti ili ne.

P.S.- a kaj mi znaci kaj se ja tih stvari drzim kad mi zena i skoro cijela familija se toga ne pridrzava...dakle tko zeli moze nauciti dosta o meni u teoriji ako zna povezati te podatke.