Citiraj:
Autor flyer1
prvo, respektiram te kao cijenjenog forumskog kolegu, cije postove volin citat.
ali mislim da si stvari odveo...a tad too far....  i dok razumijem u odredenoj mjeri...'concern' koji iznosis u postu, s povjesnog aspekta zbilja je bila malo drugacija, u obrnutom smjeru naravno...i koliko god 'sto ako...' pitanje iz tvog posta ima legitimitet, i dalje je u 'sto ako...' domeni
ono sto su anglosaksonci izvodili (i jos uvijek izvode) povjesna je praksa u svim tim rabotama koje spominjes iznad i na ne bas suptilan nacin...tako da, mozda je malo licemjerno preispitivati taj drustveni shift na taj nacin...just sayin 
|
Sve 5, ja smatram da u mom postu nema licemjerstva iz razloga koje ne namjeravam ovdje iznositi iz očitih razloga, no ako si u našoj Telegram PcEkspert grupi, možemo tamo o tome...
I dobro je da su mišljenja različita
Meni je samo žao da sve franšize koje sam nekoć volio bivaju tako očito i rapidno mijenjane na način koji mi se ne sviđa, pa sam negdje frustraciju morao pokazati (šta realno, opet nije toliki offtopic jer zahvaća cijelu industriju zabave o kojoj ovdje i pričamo).
Žao mi je ako to nekog smeta i došao je ovdje samo dobiti prijedloge o tome koju seriju pogledati, ali jbga, ne možeš u životu uvijek dobiti sve 😁
Šta se mene tiče, priča može završiti...