View Single Post
Staro 07.03.2006., 23:27   #10
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Zmalamuth
A sta ti laprdas,
Uf, znalac se javio. Neka, takve volim.

Citiraj:
ja imam hiper 580W - type R, i napajanje je savrseno da nemoze biti bolje, prakticki ga ne cujem, naponi su 100% stabilni. oscilacije skoro pa i ne postoje,
Ozbiljno? Cime si mjerio, duso draga, i pod kojim opterecenjem? Napajanje koje sam ja imao imalo je jedino "stabilan" 3.3V rail a taj je bio 3.453V. Unatoc pragu tolerancije od 4.5%, nije se micao s te vrijednosti. Oba 12V i 5V pogotovo su divljali da je to bila milina gledati na grafu (kojeg, predpostavljam, i ti imas), uz, naravno, zgodnu faktu od preko 4% otklona od nazivnih vrijednosti na sva ta 3 raila.

Citiraj:
A najvise sam se iznenadio da Hiper navodi iskoristivu snagu napajanja, a ne nazivnu, odnosno 580W znaci da napajanje ima 580W iskoristive snage, a nazivna je oko 650W.
Vidis, taj Hyper nije bio u stanju pogoniti 100W loada na 12V u bilo kojem obliku kada bi se ovaj prikacio odjedamput. Codegen 235W to, eto, bez problema moze, kao i svako drugo normalno napajnje.

Citiraj:
ja ti preporucam Hiper-a
Ja, eto, ne. Predpostavljam da ti je doba ranog poberteta u kojemu trenutacno jesi pricinjava mnoge nelagode, ali barem donekle pokusaj voditi razgovor bez gorljivih emocija i pokusaja izljeva inteligencije bez pokrica.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote