View Single Post
Staro 20.06.2024., 13:37   #123
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
"Vrlo vjerojatno", "ja sam OK sa time".

Neka ste vi ok sa svime, vrlo vjerojatno.

Kao što rekoh, neki ljudi bi se odrekli svega radi konfora i sigurnosti. Upravo svjedočite jednom takvom.

Naziv : konformist

Dobro biste se uklopili u Kinu, pa da imate socijalni kredit

Nažalost čeka i nas to sve možda. To zahvalite i ovakvim ljudima koji ostaju neutralni po pitanju ovakvih tema.

p.s. i neka ste zaradili, novac ispred svega, ostalo je sekundarno.

Sve me vise podsjecas na stanovitog starijeg forumasa koji je buncao o korijenskom i privatnosti i kak je google los pa na kraju ispljuno sve privatne podatke u sig svog profila ovdje na forumu. Gle uvijek ima i ona druga strana. Ova vrsta kontrole u normalnoj demokraciji bi trebala biti problem samo za one iz kriminalnog miljea. Normalnim ljudima koji se drze zakona nitko nece nista napravit. Problem je kad se to preokrene na diktaturu i ako postoji povijest chata gdje si kritizirao politicku stranku pa te radi toga pocnu gonit. Meni je moja privatnost bitna i zato sve bitno drzim pod kljucem ili samo na lokanom kompu (Netbanking , porez i slicne cickarije). Dal ce netko na vlasti vidjet da sam jucer brijo jaja ili kokos je tak svejedno Privatnost je bitna ali opet ne treba pretjerivat i ponajvise ukljucit (zdrav) razum.
tomek@vz je offline   Reply With Quote