View Single Post
Staro 20.06.2024., 10:39   #120
Deamon101
Registered User
Moj komp

Deamon101's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Jebiga, grozno je kada ti se ne svidjaju pravila koja su samostalna trgovacka drustva i zakonodavci odredili u nekriticnoj infrastrukturi kojoj je primarni cilj komocija.
Potpisao ja ili ne da se slažem sa uvjetima korištenja, uvid u poruke bez sudskog naloga je ilegalna stvar.

Da pojednostavnim, ako npr. potpišem da sam službeno rob, i tako bude na papiru, to nije valjano jer je ropstvo ilegalno.

*ebiga.

Nemam riječi za one koji ne vide tu nikakav problem. Takvi ljudi bi se odrekli slobode i svega u životu radi malo sigurnosti. Prodali bi sve, pa i druge ljude ako treba.

Nego, i dalje je misterij kako su nestali sms-ovi od Ursule. Sms bi trebao biti kakti najniža razina sigurnosti?

Zanimljivo za spomenuti i TrueCrypt gdje su autori napisali oproštajno pismo, verzija 7 valjda, gdje nakon toga preporučuju korištenje komercijalnih proizvoda koji sigurno imaju backdoor. Dobro za znati.

Isto tako mislim da korištenje aplikacija koje koriste jaku enkripciju stavlja možda korisnika pod povećalo, pa onda bolje ne.

Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 20.06.2024. u 14:06.
Deamon101 je offline   Reply With Quote