View Single Post
Staro 19.06.2024., 14:09   #107
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Bilo je onih koji su plaćali po 500 eura mjesečno za privatno komuniciranje, kad ono nula bodova, u prvoj varijanti aplikaciju lansirala tajna služba, u drugoj zapljenili servere od aplikacije (navodno).
Dakle, plaćanje usluge nije jamstvo tajnosti.
Operativna korist Sky ECC koncepta je bila otprilike kao i da je koristen WhatsApp, na kraju dana. Novac nije imao veze s time, nego je intrinzicno arhitektura bila lose zamisljenja.

Ovako mozes odrzavati vlastitu infrastrukturu koju jednostavno mozes dokinuti u slucaju kompromitiranja. Super simple stuff, ako znas sto radis.

Argument "ali moj pajdo s kojim dogovaram kvote na Liverpul u gostima ne zeli instalirati xyz" nije validan, jer onda vam nije dovoljno stalo do privatnosti, sto god to znacilo.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Propustaš Bubba da će ti u tom slučaju prije ili poslije doći “Men in black” tražiti backdoor i interface za mirror cijelog prometa tog messengera, privatne ključeve…
Pa nije problem. Oni dodju, vise nicega nema. Puf magija. Je li ti stalo do privatnosti komunikacije ili da pokazujes slike sisica koje si dobio od male s treceg kata?

Mislim, na kraju dana - *zasto* bi ti dosli, ako nema opravdane sumnje?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote