Citiraj:
Autor Master_Hrc
Covjece, citam ove horor prica sa ekipom koja je stala pomoci, pa to je jebeno za nepovjeravati. Toga ima samo u Hrvatistanu, stanes pomognes i jos te ili tuzi ekipa kojoj si pomogao ili se moras opravdavati muriji da nisi kriv. Dobro je moj stari rekao, nema stajanja, produzis i zoves murju/hitnu/vatrogasce. Ovo sve drugo je pusiona. Samo moram jos skuziti ako hajdam broj sa moba da li se moze uci u trag. Jos mi samo fali po sugavim sudovima hodati jer sam htio nekom pomoc....kretenizam
|
nazoves i kazes da si u busu/kombiju/suprotnom smjeru i nisi mogao stat jer nisi vozac
jednom se prometna dogodila pa skoro ispred mene.
isao sam iz zga prema vg.
i ispod nadvoznjaka kod krizanja slavonske/heinzlove. netko je prosao kroz crveno i direkt su se. ali nije bila velika brzina jer sam uspio vidjeti samo prednje krajeve razbijene.
al bilo je u suprotnom smjeru i da bi stao morao bi proci 2 trake ili stat na sred ceste.
i vec su ljudi stali sa strane. al ajde ja sam u autu pa cu nazvat 112. e ja sam dosao skoro do gorice koliko je trajao poziv. dispecer me spaja prvo s policajcem pa me ispituju ima li ozlijedenih, pa onda zovu i hitnu pa smo svi 4 u pozivu skupa. i poslije ne znam sta je bilo.