View Single Post
Staro 01.04.2003., 14:06   #1
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Kakvi problemi?

Kako ovdje provodim jako puno vremena, mogu odokativno procijeniti kakvi nas "PROBLEMI" muče.

1. Barem je 80% problema vezano uz sitnice koje bi se riješile da ima netko 5 minuta komp ispred sebe a vezane uz ono što ponosni vlasnik sigurno zna ali ne lijen.

2. 10% je vezano uz prčkanje u svakakvim postavkama u BIOS-u ili driverima. Naravno da to ne završava uvijek dobro.

3. 5% je vezano uz nemogućnost dizanja FSB-a na 200 (nismo svi Ozren a znamo kako to završava).

4. 5% je vezano uz neispravnost hardware-a ili software-a.

Već dugo nisam vidio problem koji bi me mogao zainteresirati. Najviše volim one koji spadaju pod nemoguće misije. Momak napravi 2 klika i brže bolje stavi pitanje na forum.

Na to se razvije oštra rasprava u kojoj se OBAVEZNO neko nazove, u najmanju ruku, neznalica. Na drugoj strani topica se već razgovara o uzgoju pilića a problem je riješen na načine:

1. 80% - odnio u servis na popravak.

2. 5% - došao susjed i riješio

3. 5% - možda mi ipak ne treba FSB 200

4. 5% - riješio na forumu.

Od toga je u 80% slučajeva rečeno da taj inkriminirani komad hardware-a ne valja i treba kupiti nešto drugo.

Ponekad se pitam ima li smisla razmišljati o pitanjima i problemima. Nije baš stav za moderatora ali sam iskren i ne mogu si pomoći a čekam da nešto bude gotovo na kompu da mogu dalje.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote