Citiraj:
Autor 9800pro
Za Dune je izašao i Android 12. Kak to radi?
|
Za sada još imam AndroidTV 11 na DuneHD Homatics Box R 4K Plus boxu. Na znam da li je izašla 12-ica za taj box ali na njihovim stranicama nisam našao taj podatak.
Kaj se tiče Androida na tom box, ne znam o čemu kolega @prezime piše da je jadno ali kod mene Android na boxu radi savršeno. Dok ga palim spreman je za par sekundi za korištenje. Dakle ne boota se cijelu vječnost. Dok restartam cijeli OS treba mu 50 sec da se podigne sustav. Ipak sam ga nakrcao s dosta aplikacija. Opet, meni apsolutno nevažno. Restartam ga možda jednom tjedno. Bez obzira na procese koji se vrte u pozadini film u 4K UHD HDR10 cca 45 gb, evo upravo gledam Spiderman, otvara ga momentalno, prevrtava ga bez problema na bilo koju minutu, otvara si HR titlove iz foldera, bez da zucne ni desetinku sekunde, tj. sve otvara momentalno. Puštam ga s externog My Passport WD diska 2TB prištekanog na USB3.0 preko DuneHD Media Centra. Dok nabavim externi ssd za box to će biti još brže mada ne znam što može biti brže. O ostalim servisima da i ne govorim kako rade savršeno. Netflix. (hbo)MAX, iptv, hrpa ostalih aplikacija, odličan daljinski....... Meni LG C3 služi samo kao monitor za taj box.
Koristim Android boxove već desetak godina i nikad me nitko nije pratio niti me zatrpavao reklamama, ustvari uopće nema nigdje reklama.
Box se sad po ovoj vrućini normalno zagrijava, ništa zabrinjavajuće. Na polici s ostatkom video hifi sustava imam mali samostojeći usb ventilator kupljen u Elipsu za par desetaka kuna i samo ga okrećem prema komponentama koje koristim da se malo rashlade, čisto iz predostrožnosti.
Tako da mi nije jasno od kuda je sve to tu jadno.
Ne bi se čudio da počne i kuhati kavu i vezati cipele