ti si završio strojarstvo? možda bolje da sam onda prvo pitanje formulirao u "koliko je teško strojarstvo?", matematika je tek djelić svega
ja sam bio prva generacija bolonje na faksu, kada sam čitao načine polaganja ispita sada na TEHPU, prisjetio sam se koliko mi je bilo zapravo teško studirati na puno lakšem faksu... pa skupljanje ovih i onih bodova, pa dva kolokvija, pa kada zadovoljiš za popravni/završni ideš na iste, na popravnima je šansa jako malena za proći, ako imaš manje od 35-36 bodova, ako ideš na završni onda riješiš, barem mislim po sjećanju, 40%, odnosno 12 bodova i to je za prolazak kolegija...
na TEHPU bi prvo trebao slušati nekakvu razliku i paralelno s time prvu godinu diplomskog studija, evo ostalih predmeta, stvarno se ne čine teškima, pretjerano zahtjevnima ili opterećujućima:
https://tfpu.unipu.hr/tfpu/studijski...ki/strojarstvo
možda da živim u puli, pa ajde, ali ovako putovati 100 km za tamo, 100 km za nazad, uz intenzivan posao i ostale životne obveze, ne znam baš na šta bi to ličilo, osim na gubitak tih 1.500€ troška studija