Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.06.2024., 22:15   #73788
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
2mm profila je celavo i pad samo takav.

Nego danas vidio darwinov efekt na djelu. Lik se u Ivankovu autom ubio na 500m od mene. Prvo je zavoj prije ulaska u selo na ravnici prosao mene i jos dvoje sa kojih 140-150. Jedva prosao lijevi zavoj pri ulasku u selo i onda iduce vidis kako se dize oblak prasine i dima. Lik u autu sav polomljen.

A jos kad me presao imao neki gut feeling i pomislim koja budala jos ce ubit nekog. Ne kuzim sto ti bude u glavi. Jos nedjelja, podne, ima djece vani koliko hoces.

Ma puna je cesta debila, idemo prije 2 tjedna za Rijeku i dolijeće lik iza, sav nervozan, nemože dočekati dok mi obiđemo auto da nas prestigne. I kolega skomentira kak je lik nervozan, da će mu se asap maknut da ide svojim putem. I već lagano smo u zoni radova i lijepo su znakovi da autocesta ide u jednu traku za xxx metara. U tom trenu, kamion cisterna lagano ispred nas vozi desnom trakom, trakom u koju idu sve ostale trake.

I neznam šta je mislio lik s mazdom od 100ks, valjda da će uletit ispred kamiona. Uglavnom, na suženju, samo se "spojio" s cisternom. Retrovizor i cijela desna strana auta je poderana bila. Na kamionu naravno ništa, ali brijem da je prisjelo vozaču jer je izgubio sigurno pola dana zbog debila.