View Single Post
Staro 16.06.2024., 12:23   #9842
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Uzeo Xiaomi 12pro za male novce cisto da vidim do kud su dosli sa softwerom,znaci koristim ga kao test telefon i ono sta sam do sad uocio je to da vidim gasi AOD bez obzira sto je postavljeno da bude upaljen non stop,ovo se desava u 70% slucajeva,druga stvar i dalje nema mogucnosti da se doda shortcut nekog foldera na pocetni zaslon,telphoto kamera nekad promjeni balanas boja pa se treba prebaciti na glavni senzor pa opet uci na telephoto da bi bilo sve ok sa slikom,zvuk sa dolby athomosom je gori nego bez barem meni
,nemam sim unutra pa neznam kako virtualni senzor radi na njemu,ali uglavnom nije to to naspram Samsunga i dalje sto se tice softwera i nekakve stabilnosti,ali generalno sve radi i vise nego ok osim ovih neki sitnica kojih ima mozda i jos ali nisam uocio do sad, ovaj se polovan model da naci ispod 300 eura sto je daleko bolje rijesenje od svih modela srednje klase redmi serije,poco pa i ostalih marki drugih proizvodjaca srednje klase kome polovno ne predstavlja problem ! Ipak ima odlicne kamere,vrhunski ekran,premium izradu,120w punjenje ,dobar zvuk (ja sam na ekvilajzeru dodatno prilagodio),generalno odlican fon i u 2024 godini za male novce sad po oglasima uz s22 ultru kao nesto malo skuplju alternativu

Zadnje izmijenjeno od: joolka. 16.06.2024. u 12:40.
joolka je offline   Reply With Quote