Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ma ne znam, nebitno, scene su skroz nepotrebne i nemaju veze s ničime. Doslovno su tu samo da se ispuni kvota. Njegova veza s Kimiko se gradila tri sezone i sad od jednom su to sve sjebali u jednoj epizodi.
|
A dobro, ima neke veze. Kao on je ubio njegove roditelje pa ce sad biti kuku lele kad ovaj to sazna... Poceo sam citati strip al' sam tek na pocetku. Fun fact, u stripu, Starlight je... Homlanderu, Black noiru i A-trainu. A Deepu uopce nije, kao u seriji
Citiraj:
Autor Mladenxy
To tko koga hebe po serijama je glavna tema već pedeset godina...samo kaj se krenulo sa hebanjem dlakavih muževnih muškaraca i podatnih žena, i to je naravno skroz ok, pa tko se nebi sa tim poistovjetio. 007 prejebe cijeli harem u dva sata filma...naravno ako te zanima takva radnja tko koga hebe i koliko puta ��
|
Pa ne, nije bila glavna tema osim u xxx obradama

Niti se tome pridavalo neko znacenje a i protagonisti su bili zgodni. Sto mozda je nabijalo komplekse al' sa druge strane, bolje da su uzori zgodni i fit, nego nezgodni i nefit. Recimo novi supe je niska, punasna, ...., najpametnija osoba na planetu. Jos nije gay al' ima vremena