Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.06.2024., 14:06   #73744
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Hvala deckovi na ljepim zeljama.

@fanAtik
Na bimeru je sigurno veca cijena redovitog servisa ali svejedno ljepo covjeku sjednu takve stvari

Sto se tice problema, procitao sam brzinski forum.hr. Jebat ga, koji god model/marku da upises uvijek ima sranja. Kolko sam procitao najcesce se dogadja na automatskim mjenjacima jer ga onda salta i drzi u dosta niskim okretajima. Iako je dobra stvar u toj cijeloj situaciji da ti se prvo upali lampica i tad je na nekih 70% zapunjenosti, nakon toga ako ne odradi regeneraciju na nekih 90% pocne treperiti i ispise upozorenje da bi se trebalo omoguciti da zavrsi regeneraciju i tek se onda se stopa i ide u safe mode i onda slijedi ciscenje u servisu. Takionako se necu voziti po gradu jer je ovdje javni prijevoz savrsen, tako da se nadam da nece biti problema. Ako bude, za 3-4 godine ga prodam i idem dalje, kgj.

@Wolv
Je, obicno bude tako, ali ono 10-20 eura mi jos bolje zvuci nego 250

@Juice
Auto je iz ove godine ali nije novi model. Nije im jos dosao novi model iako je cjenik vani

Nebi vjerovali, uzeo sam auto bez probne voznje. Nakon sto sam odlucio da od lizinga i vise klase odustajem nisam bas imao neki izbor. Gledao sam Tucsona, Sportage, FukasKaja, Rav4, mazda cx5, i svi modeli startaju od 37-38k sa serijskom opremom i onda ide gore cijena. Ajde cx-5 mi je startala od 32k i vec pri odabiru prvog paketa opreme u konfiguratoru mi je cijena skocila na 38k tako da iskreno nisam imao bas neki izbor. Da sam recimo birao izmedju 2-3 modela testna voznja bi donijela prevagu ali ovako mi se jos nije dalo ici na testnu kad sam znao da je to to. Uglavnom sjeo sam za volan, raskrmio se i razbacao kao djubre po vingoradu, i onda otisao sjesti iza vozaca da vidim koliko ima mjesta. I bome je bilo jos oko 10-15 cm od nogu do sica. Reko to je to, s obzirom da jos uvijek imam 2 djecje sjedalice. Definitvno je bilo vise mjesto nego u onoj C klasi koju sam rentao u 4om mjesecu.....

@Guls, cuo sam za te zajebe da bez origigi prometne nemozes homologaciju napraviti....jebiga progutaj, na kraju ce ti se isplatiti, drzim fige da ti je to zadnji zajeb....

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 14.06.2024. u 14:44.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote