View Single Post
Staro 14.06.2024., 13:16   #18872
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
devaa, podsjecas me na susjeda lestera burnhama iz american beauty
guglah, užaš uvreda da sam klečavac mi je draža od ove da sam pedofil.
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
zato nevolim woke, jer više nije bitna radnja već se namjerno skreće pažnja gledatelju na potpuno nebitne detalje i to ubije želju za nastavkom gledanja
da ne quotam cijeli post, da upravo takve stvari mi idu na zivce.
krenem gledati neki kurac i prvo kaj moram saznati u prvoj epizodi/uvodu u neki film je tko koga jebe/koje zamjenice koristi, koliko dugo on svog dečka nateže i sl...

A ove reklame kaj su počeli izdrkavati ck, adidas, nike i sl s kitovima
necu uopce komentirati, seres kak je ekipa pretila, kak se ekipa danas nezdravo hrani i onda stari moj kao multimilijarderski brend promoviras pretilost.
pa daj me nemoj jebat, onda dodes na internet i kazes kak ti to smeta i ekipa napuše nos do neba. Boli mene kifla za dva pedera, nek se trpaju di hoce, samo kaj me se mora smarati takvim stvarima u svakoj sferi zivota.

Upalim revolut karaju me pop-upom da doniram lgbt zajednici, upalim ios update ovo je mjesec lgbt-a pa ovim updatedom donosimo rainbow pozadine,
upalim sony state of play, promoviraju igru u kojoj robot koristi zamjenice.
I onda dodes na internet kazes sta mislis o tom besmislju i na kraju ispadas ludak i homofob.

Ja danas kad nešto upalim prvo moram saznati da je 50% populacije lgbt u svim mogucim zamjenicama, bojama i valjda spolnim organima medu nogama,
onda saznam koje su vjeroispovijesti, rase i tek onda ide "radnja" o kojoj bi se u nekim stvarima dalo.

Evo neću više komentirati woke, obećajem.

Zadnje izmijenjeno od: devaa. 14.06.2024. u 13:33.
devaa je offline   Reply With Quote