Citiraj:
Autor Exy
. Imam osjećaj da serija postoji ne zbog serije nego da mi pričaju o pederluku (zato što stvarno i je tako, mainstream serije su postale platforma za plasiranje političke ideologije, sadržaj, kvaliteta, gluma, to je sve potpuno sporedno, samo pogledati SW Acolyte). Ukratko - užas.
|
Svaka serija/film je vrsta programiranja javnosti kojim se šalje određena poruka gledateljima istih.
Katkad ste tih poruka svjesni jer su namjerno očite, no često su skrivene i idu u podsvijest, gdje se onda "mariniraju" i naposljetku diskretno utječu na vaše buduće razmišljanje/poteze.
Jedan od YT kanala koji analizira upravo takve stvari u filmovima je "Black Pilled" (mene je npr. šokirala analiza
Forrest Gumpa), ali o tome je davno na tipično njegov šaljiv, ali edukativan način govorio i naš Pervan u svom "
američkom marketingu", kojeg ako niste pogledali... šta čekate? To je lektira koja bi trebala biti obavezna u školama
Sorry na OT ali mislim da je ovo bilo potrebno reći, nemam namjeru ulaziti dalje u ovu diskusiju jer je to tema za koju bi trebalo otvoriti novi thread, da ovaj ne vodnimo.