View Single Post
Staro 14.06.2024., 12:50   #18870
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
. Imam osjećaj da serija postoji ne zbog serije nego da mi pričaju o pederluku (zato što stvarno i je tako, mainstream serije su postale platforma za plasiranje političke ideologije, sadržaj, kvaliteta, gluma, to je sve potpuno sporedno, samo pogledati SW Acolyte). Ukratko - užas.
Svaka serija/film je vrsta programiranja javnosti kojim se šalje određena poruka gledateljima istih.

Katkad ste tih poruka svjesni jer su namjerno očite, no često su skrivene i idu u podsvijest, gdje se onda "mariniraju" i naposljetku diskretno utječu na vaše buduće razmišljanje/poteze.

Jedan od YT kanala koji analizira upravo takve stvari u filmovima je "Black Pilled" (mene je npr. šokirala analiza Forrest Gumpa), ali o tome je davno na tipično njegov šaljiv, ali edukativan način govorio i naš Pervan u svom "američkom marketingu", kojeg ako niste pogledali... šta čekate? To je lektira koja bi trebala biti obavezna u školama

Sorry na OT ali mislim da je ovo bilo potrebno reći, nemam namjeru ulaziti dalje u ovu diskusiju jer je to tema za koju bi trebalo otvoriti novi thread, da ovaj ne vodnimo.

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 14.06.2024. u 13:27.
Neo-ST je offline   Reply With Quote