Citiraj:
Autor Master_Hrc
Znaci u sklopu redovnog servisa, nakon 3 godine se kontroliraju i stvari koje bi se ajmo reci kontrolirale kao kod nas na tehnickom.
I u sklopu te akcije sam dobio i 5 godina redovitog servisa za đabe. Reko, može, ima da te lajkam ko rođena majka   
|
Cestitke na autu.
Ovo za dzabe servis, je fora je samo sto ce ti svaki puta naci par stvari mimo tog redovnog i to naplatit x4. Plus tipa 10€ za WD40 i 20€ za nadopunjavanje tekucine za pranje stakla.
Citiraj:
Autor zkljaja
Dobrodošao u naš svijet
Moraš to atestirat. Isto kao što sam ja morao atestirati sive stopke s FR/Cupra modela umjesto crvenih s običnih modela, isto kao što sam morao originalni FR/Cupra zadnji branik atestirati umjesto običnog, originalni prednji redizajn branik s FR originalnim mrežicama, originalni Cupra spojler gepeka umjesto običnog.
Isto kao što su s Kauflanda skidali dečke i skidali im tablice jer imaju S-line branike na 1.6 TDI, jer nemaju "adekvatne" nosače tablica, pa se ovdje u temi i po portalima slavilo jer je seljačija skinuta s ceste
|
Najbolji dio je taj da ja danas moram ic plinasu da mi da izjavu o sukladnosti za ecu plina jer veli lik ne podudaraju se homologacijski brojevi i onda na mali atest. Reko wtf.
Tip je uzeo listu i svaku komeponentu gledao podudara li se s onom s popisa.
Evo sad cekam da mi plinas napise papire i veli da sam ja jedan na 1000 kojima tak nekaj gledaju. Ali uvjerljivo vodi ekipa koju salju na atest jer su zamjenili filtere na plinskoj instalaciji.
Ono, ekvivalent ko da me rusi jer sam umjesto Mann stavio Bosch filter ulja ili zraka na auto.
Veli lik da mu dode da zapali CVH i idiote tamo.