Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.06.2024., 07:48   #73723
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Eto ga, danas pokupio kola. Hunjadi Tucson 1.6 gdi 150 ks. Origgi cijena 38k, ali je neka akcija s obzirom na ovo prvenstvo tako da me ispao 32k. Opremu nisam mogao birati, jer je akcija samo za taj model s tom opremom, ali ima sve kaj voliju mladi . Ima cak i grijanje sjedala i volana, nisam siguran koliko cu to koristiti ali ok. Volio bih da ima adaptivni tempomat ali ima obicni i gepek se otvara na zgance, ali ajde . Ovih par kilometara sto sam vozio, je stvarno top, lagano se vozi, cini mi se solidna izolacija, nemam filinga da je motor preslab, sve u svemu odusevljen ali trebam definitvno jos kilometara napraviti da bih rekao vise.
Ono sto me ugodno iznenadilo, rege na autu, covjek mi je rijesio sve papire i platio za mene, tako da sam jos to uplatio. Nema registracije i tehnickog, majko mila. Znaci u sklopu redovnog servisa, nakon 3 godine se kontroliraju i stvari koje bi se ajmo reci kontrolirale kao kod nas na tehnickom.
I u sklopu te akcije sam dobio i 5 godina redovitog servisa za đabe. Reko, može, ima da te lajkam ko rođena majka
Šteta, od kad imam garažu, ne koristim grijanje volana.

Ali prije, vani -10, ti trebaš na poso, grijanje volana mi je popravilo jutro nakon struganja leda sa stakla.

Top strav, baš smo žena i ja komentirali, sljedeći auto što mora imati, bilo bi poželjno i što stvarno ne mora.

Grijanje volana je bilo između "mora imati" i "bilo bi poželjno".
Mommistake je offline   Reply With Quote