Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.06.2024., 21:36   #73715
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Šta si na kraju naručio? Uopće nisam skužija
Eto ga, danas pokupio kola. Hunjadi Tucson 1.6 gdi 150 ks. Origgi cijena 38k, ali je neka akcija s obzirom na ovo prvenstvo tako da me ispao 32k. Opremu nisam mogao birati, jer je akcija samo za taj model s tom opremom, ali ima sve kaj voliju mladi . Ima cak i grijanje sjedala i volana, nisam siguran koliko cu to koristiti ali ok. Volio bih da ima adaptivni tempomat ali ima obicni i gepek se otvara na zgance, ali ajde . Ovih par kilometara sto sam vozio, je stvarno top, lagano se vozi, cini mi se solidna izolacija, nemam filinga da je motor preslab, sve u svemu odusevljen ali trebam definitvno jos kilometara napraviti da bih rekao vise.
Ono sto me ugodno iznenadilo, rege na autu, covjek mi je rijesio sve papire i platio za mene, tako da sam jos to uplatio. Nema registracije i tehnickog, majko mila. Znaci u sklopu redovnog servisa, nakon 3 godine se kontroliraju i stvari koje bi se ajmo reci kontrolirale kao kod nas na tehnickom.
I u sklopu te akcije sam dobio i 5 godina redovitog servisa za đabe. Reko, može, ima da te lajkam ko rođena majka
Master_Hrc je offline   Reply With Quote