View Single Post
Staro 12.06.2024., 15:41   #1052
BinaryJesus
Registered User

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor Dule Pregled postova
Hvala.

Ovaj novi taskbar je izazvao neviđenu razinu anksioznosti kod mene, prvo zbog visine, a drugo što su tek nedavno uveli "never combine" - bez tog jednostavno nisam mogao raditi. Vidim da ljude u mojoj okolini to općenito ne smeta pa se nekad pitam Lastane jesam li ja normalan

Also, mali rant, znači Windows 11 UI mi se tek sad normalno ponaša na i9-14900HX i 64GB RAM-a.

Imam još jedan laptop (službeni) sa i7-1255U (12th gen) i 16GB RAM-a i svaki klik ima delay dok UI reagira. Right click - delay. Click na alert ikonu u taskbaru - ne otvori se . Klik opet - delay - otvori se tromo nekako. Svaka UI akcija je troma.

Znači trebaju 24 jezgre da bi se izbornici normalno otvarali, ono što je radilo bez greške još na Windows 98 sa 32MB RAM-a. Strahota. Žalim što sam prisiljen zbog prirode posla za sad raditi na Windows 11...

StartAllBack vraća stari taskbar s never combine opcijom i vraća stare kontext meniju u explorer i vraća opcionalno stari windows explorer kakav ima Windows 10 i još dosta toga.....
BinaryJesus je offline   Reply With Quote