Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Malo novih starina  Ovo me uvijek rajcalo (vise koncept nego stvarne performanse/pouzdanost) pa sam morao snimiti kratki video  Ima li tko mozda koji ADAT deck? 
|
Prodavao sam 2010-tih, Otari Radar, kupac je bio kratak za mali dio, pa sam uzeo njegov ADAT HD24, jos ga imam, stoji mi u kutiji u kuci.
BRC je bio pouzdan kad si sve sinhronizirao, problem su vise bile masine do XT20 (trake), servisi, odrzavanje, posebno kad si imao 3 ili vise, pa jedan mora kratko predahnuti, a nemas zamjenu.
Ironija je da oni koji (jos) koriste BRC, koriste ga (protkolom) najvise s drugim uredjajima. Sonic Core je imao plugin
VDAT koji je mogao koristiti BRC. Velim imao, jer nisam ga vidio godinama, mada se i dalje nalazi u Scope sustavu.
Citiraj:
Autor domy_os
U potrazi sam za Aiwa SD-L22 tape deckom, ako ga tko slučajno ima u podrumu, na tavanu itd. 
|
Nije li on dio mini linije sustava, od kojih ti imas jos dva komada? Znam da si prije 10 ili vise godina, stavio sliku i da ih je bilo tri komada.
Zasto ga nisi servisirao? Ili sto je tako slozeno, da (mozda) zelis replicirati za sanaciju?
@1v@n,
Lijepo za gledati,
servisna katastrofa, koja trazi poseban alat, testnu opremu, naci knjigu odrzavanja, samo provjera osnovnih parametara snimanja, pa nadji kalibracijsku traku, pa jos sto stvari.
...