Tema: Retro A/V
View Single Post
Staro 12.06.2024., 01:11   #91
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Malo novih starina Ovo me uvijek rajcalo (vise koncept nego stvarne performanse/pouzdanost) pa sam morao snimiti kratki video Ima li tko mozda koji ADAT deck?
Prodavao sam 2010-tih, Otari Radar, kupac je bio kratak za mali dio, pa sam uzeo njegov ADAT HD24, jos ga imam, stoji mi u kutiji u kuci.

BRC je bio pouzdan kad si sve sinhronizirao, problem su vise bile masine do XT20 (trake), servisi, odrzavanje, posebno kad si imao 3 ili vise, pa jedan mora kratko predahnuti, a nemas zamjenu.

Ironija je da oni koji (jos) koriste BRC, koriste ga (protkolom) najvise s drugim uredjajima. Sonic Core je imao plugin VDAT koji je mogao koristiti BRC. Velim imao, jer nisam ga vidio godinama, mada se i dalje nalazi u Scope sustavu.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
U potrazi sam za Aiwa SD-L22 tape deckom, ako ga tko slučajno ima u podrumu, na tavanu itd.
Nije li on dio mini linije sustava, od kojih ti imas jos dva komada? Znam da si prije 10 ili vise godina, stavio sliku i da ih je bilo tri komada.

Zasto ga nisi servisirao? Ili sto je tako slozeno, da (mozda) zelis replicirati za sanaciju?

@1v@n,

Lijepo za gledati,

servisna katastrofa, koja trazi poseban alat, testnu opremu, naci knjigu odrzavanja, samo provjera osnovnih parametara snimanja, pa nadji kalibracijsku traku, pa jos sto stvari.

...
Visage je offline   Reply With Quote